Menu
Your Cart

WoW Gamecard 60 Dana

WoW Gamecard 60 Dana
WoW Gamecard 60 Dana
4,000din
Bez PDV-a: 4,000din

Ovom kupovinom dobijate WoW Gamecard od 60 dana, to je najbolji i jedan od jeftinijih nacina da produzite svoje wow vreme.

Ako vam treba pomoc kako kupiti wow dopunu od 60 dana kliknite na tab kako kupiti, procitajte nase kratko uputstvo i izaberite jedan od dva nacina kako uplatiti novac. Kada prodje vase uplata wow gamecard ce biti poslat na vasu email adresu, naravno mozete isto pogledati kod i kada se logujete na gramno i pogledajte porudzbinu.

Ako vam treba neki nastavak za wow ili nesto drugo vezano za blizzard, nasa preporuka je da kupite dopunu za bnet i tako kupite nastavak, pogledajte u nasoj prodavnici ponudu.

Gramno je registrovana firma od 2012 godine i ako uplatite wow vreme kod nas mozete biti sigurni da vam saljemo kod. Ako imate neka pitanja kontaktirajte nas preko facebooku u donjem desnom uglu.

Da aktivirate igru pratite sledece korake:

Logujte se na vas bnet nalog i kliknite na add key https://eu.battle.net/account/management/claim-code.html ukucajte kode i izaberite na kom wow nalogu zelite da produzite vreme.

Kako i kada mi stize WoW Gamecard 60 Dana:

Ovo je digitalni proizvod koji saljemo na email ili sms, nista ne saljemo na adresu i nema kutije.

Kodove saljemo svakog dana u 19:00 ako je prosla vasa uplata.

Ako vam treba pomoc kako naruciti preko naseg sajta kliknite na dugme kako kupiti ili kontaktirajte live chat podrsku u donjem desnom uglu, ako ne vidite live chat ugasite adblocker.

Kada ste nasli koju dopunu zelite da kupite, kliknite dodaj u korpu.

Kada ste se logovali ili registrovali kliknite na dugme Zavrsi Narudzbinu i sticice vam na email slika uplatnice, koju isto mozete da uplatite preko banke, poste ili ebankinga.

Sve uplate proveravamo u 19:00 svakog radnog dana od pon-petka i tada i saljemo kodove na vasu email adresu.

Ako ste uplatili petkom posle 15;00 to tek stize u ponedeljak, ako ste uplatili subotom to isto tek stize u ponedeljak u 19:00.

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro