Menu
Your Cart

World of Tanks 2500 Gold Dopuna

World of Tanks 2500 Gold Dopuna
World of Tanks 2500 Gold Dopuna
1,600din
Bez PDV-a: 1,600din

Kupite dopunu za World of Tanks, izaberite paket koji zelite da kupite od 2500 Gold. World of Tanks Gold saljemo direkno ingame kao gift, za to nam je potrebno vase ime u igri.

WoT Gold je glavna valuta u igri i koristite se za razne stvari od kupovine premium statusa do jace municije, upgrejdovanje tenkova, garaze i sl. 

Ako vam treba pomoc kako kupiti WoT Gold, kliknite na tab kako kupiti i procitajte nase uputstvo, ako imate neka pitanja najbolje je nas kontaktirajte preko facebook, klikom dole desno na fb ikonicu.

Posle kupovine kada uplatite novac i mi vama posaljemo porucen gold, potrebno je prihvatiti ingame ako se ne prihvati posle 30 dana gold propada i mi ne mozemo da odradimo refundaciju ili da ponovo saljemo, tako da je najbolje odmah cim posaljemo gold da prihvatite.

World of Tanks je jedna od najpopularnijih online igara na nasim prostorima kao i u svetu, na vecem nivou skoro da nije moguce igrati wot ako nemate premium status, ako nista drugo za to mozete da iskoristite kupljen gold.

Da aktivirate dopunu pratite sledece korake:

WoT gold saljemo kao gift, tako da necete dobiti kode nego saljemo direkno na vase ime ingame.

Kako i kada mi stize World of Tanks Dopune:

Ovo je digitalni proizvod koji saljemo direkno vama ingame, nista ne saljemo na adresu i nema kutije.

Kodove saljemo svakog dana u 19:00 ako je prosla vasa uplata.

Ako vam treba pomoc kako naruciti preko naseg sajta kliknite na dugme kako kupiti ili kontaktirajte live chat podrsku u donjem desnom uglu, ako ne vidite live chat ugasite adblocker.

Kada ste nasli koju dopunu zelite da kupite, kliknite dodaj u korpu.

Kada ste se logovali ili registrovali kliknite na dugme Zavrsi Narudzbinu i sticice vam na email slika uplatnice, koju isto mozete da uplatite preko banke, poste ili ebankinga.

Sve uplate proveravamo u 19:00 svakog radnog dana od pon-petka i tada i saljemo kodove na vasu email adresu.

Ako ste uplatili petkom posle 15;00 to tek stize u ponedeljak, ako ste uplatili subotom to isto tek stize u ponedeljak u 19:00.

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro